Lokalbokning

Hälsohusets sporthall
Alsike sporthall
Konstgräsplan Alsike
Simhall Hälsohuset

Sporthall
Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

  1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Lokalbokning

Simhall

Vill ni boka simhallen för kalas går det bra på lördagar kl.16.30-18.00 till en kostnad av 1000 kronor. Betalningen betalas senast två veckor innan simhallsbokningen, om återbud sker inom två veckor före hyrestillfället återbetalas endast halva hyreskostnaden.

Simhallen går endast att hyra under höst/vinter och vårsäsongen.

Sporthallar

I Knivsta finns två stora sporthallar; Hälsohusets sporthall och Alsike sporthall. Våra sporthallar används av skolan dagtid under gymnastiklektionerna. Vardagar från kl 16-22 samt helger hyrs hallen av våra inomhusföreningar. Lediga strötider finns att boka under lågsäsong (mars-okt), skollov och vid enstaka avbokningar från stående bokade tider.

Hälsohusets sporthall

Hallen har måtten 18 x 36. Den har en skiljevägg och kan delas av på mitten men saknar läktare. Hallen har 5 omklädningsrum.

Alsike sporthall

Alsikehallen är en sporthall intill skolan och konstgräsplanen i Alsike.

Hallen är godkänd för handbollspel på elitnivå, med måtten 26 x 43 meter samt 7,20 i takhöjd. Den har en skiljevägg och kan delas av på mitten och har läktare.

Hallen har 4 omklädningsrum med dusch samt ett litet pentry. Dessutom finns förrådsutrymmen tillgängliga för både skolan och föreningslivet.

Alsike konstgräsplan

Konstgräsplanen ligger vid sporthallen i Alsike. Kommunen sköter planen och Hälsohuset sköter bokningar. Planen är inte uppvärmd, men plogas och saltas vintertid. Målet är att den ska vara spelbar hela vintern, men med vissa reservationer för vädret. Kommunen ansvarar för att den är plogad till kl 16 varje vardag.

Säsong 1 v 01 – v 17 (ca 1 januari – 26 april)
Säsong 2 v 18 – v 40 (ca 27 april – 4 oktober)
Säsong 3 v 41 – 52 (ca 5 oktober – 31 december)

 

 

 

  • Senast uppdaterad 22 mar 2019