Barn och unga

bad
Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

  1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Barn & unga

Barn och unga

Hälsohuset erbjuder simskola i sex steg för alla barn som är födda 2013 eller tidigare. Vi kör undervisningen på våren, sommaren och hösten och erbjuder både veckokurser och helgkurser. När barnen blir lite äldre och kan simma bra hänvisar vi dem vidare till en simförening (Uppsala simsällskap) för vidare träning. Anmälan görs hos föreningen.

I sporthallen kan ditt barn träna handboll (Vassunda IF), innebandy (SK Vide) och basket (Knivsta basket och idrott). Anmälan gör du hos föreningen.

Vissa strötider kan bokas i sporthallen för ex lek, badminton, kalas mm. Det är främst på helger under föreningslivets lågsäsong (april-sept) samt under skolloven som det kan finnas lediga tider.

Simhallen går att boka privat för barnkalas på lördagar kl 16,30-18,00.
Här kan du boka simhallen. 

Under skolloven erbjuds vanligtvis diverse aktiviteter i Hälsohuset för barn och unga. Det kan exempelvis vara märkestagning i simhallen, gruppträningspass och lekar i sporthallen mm. Håll utkik på hemsidan!

Alla barn och ungdomar som har fyllt 14 år är välkomna till vår vanliga gruppträning där vi erbjuder 31 olika pass i veckan.

Vi har även infört ett nytt barnträningskoncept där fokus ligger på att ha roligt och att alla kan vara med. Ålder 2-5 år

Från 12 år är du välkommen in på gymmet med målsman då vissa regler gäller, för mer information kontakta receptionen. 

Från 14 år är du välkommen att köpa kort och få en obligatorisk instruktion innan du börjar träna på egen hand.  

  • Senast uppdaterad 20 maj 2019